top of page

About

Møpa Design

We bedenken, ontwerpen en produceren al jaren decor en evenementen. Door onze ervaring weten we dat het leveren van een decor op maat arbeidsintensief is en vaak niet haalbaar binnen het budget van de klant. Daarnaast wordt op maat gemaakt decor vaak één of enkele keren per jaar gebruikt. De rest van het jaar staat het te verstoffen in de opslag of gaat het de prullenbak in. Dat kan en móét anders! Daarom zijn we druk aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een modulair decor: één systeem waar we maatwerk mee kunnen leveren. Hierdoor hoeven we niet bij elk project het bouwproces opnieuw te doorlopen of onnodig materialen op te slaan. 

 

Na vele maanden van ontwerpen, prototypes bouwen, aanpassingen doen en testcases uitvoeren is dan eindelijk MØPA geboren: een modulair panelen systeem dat gebruikt kan worden voor evenementen, beurzen en tijdelijke projecten.

palm blauwdruk pillar
Jim Krouwel

Jim Krouwel

Design aanvoerder

Martijn Braat

Martijn Braat

Bedrijfspapa

Juriaan Schot

Juriaan Schot

Creatieve projectmanager

Jeroen Oosthoek

Jeroen Oosthoek

Chef werkplaats

Ons

Team

We zijn een full-service bureau dat alles verzorgt, van concept tot productie op locatie. We gaan als team altijd voor het maximale resultaat en geen uitdaging is ons te groot. 

 

Ons team bestaat uit creatieve denkers en doeners met verschillende kwaliteiten. Van gedreven jongens op kantoor tot ambitieuze jongens in de werkplaats, ons team staat bijna letterlijk dag- en nacht klaar om elk project te realiseren. Heb jij ze al gespot op één van de vele klussen die we draaien?

bottom of page